Ο Μπερμπάτοφ και άλλα αστέρια τιμούν σήμερα στη Σόφια τον Στόιτσκοφ

Ο Μπερμπάτοφ και άλλα αστέρια τιμούν σήμερα στη Σόφια τον Στόιτσκοφ

bet365

Ο «δικός μας», Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και άλλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τιμούν σήμερα το απόγευμα στη Σόφια τον μας Χρίστο Στόιτσκοφ.

Ο ποδοσφαιριστής – θρύλος του βουλγαρικού ποδοσφαίρου συμπληρώνει το 50ο έτος και το γιορτάζει με μια μεγάλη εκδήλωση στο Εθνικό Στάδιο της βουλγαρικής πρωτεύουσας «Βασίλ Λέφσκι».

Η εκδήλωση, «50 χρόνια ο αριθμός 8», θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα κορυφωθεί στις 20:00 με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν παίκτες – θρύλοι όπως ο Ρομάριο, Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο ​​Μπάτζιο, Σάμουελ Ετό, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Ντέγιαν Σαβίτσεβιτς, Γκεόργκι Χάτζι, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, Τζιανφράνκο Τζόλα, Κάρλος Βαλντεράμα, Μίκαελ Λάουντρουπ, Γουέσλεϊ Σνάιντερ Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και πολλά άλλα αστέρια.

Θα είναι εκεί ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, μετά από σχετική άδεια την οποία ζήτησε και πήρε από την ΠΑΕ (μια απόφαση που σήκωσε πολύ κουβέντα στη Θεσσαλονίκη μεσούσης των πλέι οφ), αλλά και άλλοι διάσημοι Βούλγαροι ποδοσφαιριστές, όπως ο Νάσκο Σιράκοφ, ο Εμίλ Κονσταντίνοφ, ο Κράσιμιρ Μπαλάκοφ κ.α.

Οι διοργανωτές και ο Στόιτσκοφ ελπίζουν ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που έχει προσκληθεί, θα πετάξει έστω και την τελευταία στιγμή από το Ντουμπάι για να βρεθεί στη Σόφια.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα προσφέρει πολλές εκπλήξεις για τους θεατές. Η Στέφκα Κοσταντίνοβα και η Ηλιάνα Ράεβα μαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή του Στόιτσκοφ, Μίροσλαβ Ίλιτς, θα αποτελέσουν μέρος του τελετουργικού, ενώ ο φιλικός αγώνας θα διακοπεί αρκετές φορές για έναν ελάχιστο φόρο τιμής στους Τρύφων Ιβάνοφ και Γιόχαν Κρόιφ, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2016

«Αυτό το παιχνίδι γίνεται για όλους τους ανθρώπους. Θέλω να έρθουν να διασκεδάσουν. Δεν έχω ξεχάσει ποιος είμαι και από πού προέρχομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρίστο Στόιτσκοφ.

 

Τελευταία Νέα