«Χρυσάφι» της Φούλαμ για... τρία ματς του Μήτρογλου!

«Χρυσάφι» της Φούλαμ για... τρία ματς του Μήτρογλου!

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου κάνει... παπάδες στην Μπενφίκα αλλά στην Φούλαμ ακόμα χτυπάνε τον κεφάλι τους στον τοίχο για τα χρήματα που δαπάνησαν για μία μεταγραφή που δεν τους βγήκε!
Σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που βγαίνουν από το Νησί η Φούλαμ δαπάνησε τον Γενάρη του 2014 το ποσό των 15,69 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό. Για την μονιμοποίηση του Μητρογκόλ στην Μπενφίκα θα εισπράξει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ (7 γι αγορά συν 1 το εκατ. ευρώ του δανεισμού). Μία... χασούρα δηλαδή σχεδόν 8 εκατ. ευρώ.
Το ετήσιο συμβόλαιο του Κώστα Μήτρογλου στο Νησί ήταν 2.450.000 ευρώ. Στους Κότατζερς ο διεθνής άσος είχε δηλαδή ως εβδομαδιαίες απολαβές το ποσό των 51.041,66 ευρώ. Με βάση τις αγγλικές πηγές τοποθείται και λίγο παραπάνω. Έπαιξε συνολικά τρία ματς με την πρώτη ομάδα και δύο με τους Νέους. Μάλιστα υπολογίζεται πως ο Μήτρογλου κόστιζε στην Φούλαμ το ποσό των 196.07 ευρώ για κάθε ματς που έπαιζε για σχεδόν δύο χρόνια καθώς και στους δανεισμούς του η Φούλαμ κάλυπτε μέρος του συμβολαίου του λόγω του πολύ υψηλού του κασέ.
Μάλιστα όπως αναφέρει το Get West London στο deal που έχει γίνει με την Φούλαμ και την Μπενφίκα υπήρχαν συζητήσεις και διεργασίες για ένα ποσό έξτρα της τάξεως 2,6 εκάτ. ευρώ (σ.σ. χωριστά δηλαδή από τα 8 εκατ. ευρώ των Λουζιτανών). Ποσό που θα κάλυπτε τις εναπομείνασες απολαβές του Μήτρογλου στην Φούλαμ καθώς είχε συμβόλαιο εκεί έως το 2018. Μετά από όλα αυτά γίνεται σαφές γιατί η Φούλαμ ακόμα... χτυπιέται για τα χρήματα που έδωσε και γιατί η Μπενφίκα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει!
 

Τελευταία Νέα