Γκιρτζίκης: «Καχυποψία στην Ελλάδα γιατί όλοι είναι διαιτητές»!

Γκιρτζίκης: «Καχυποψία στην Ελλάδα γιατί όλοι είναι διαιτητές»!

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξερχόμενος της συνάντησης με την αντιπροσωπεία της Super League μίλησε για την καχυποψία που υπάρχει στην Ελλάδα για την διαιτησία.

Οι κ.κ. Μποροβήλος και Πανόπουλος μαζί με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Κύρο Βασσάρα έκαναν νέα συνάντηση την Πέμπτη στην ΕΠΟ (σ.σ. που κράτησε περίπου 2 ώρες) για το ζήτημα της διαιτησίας και των προτάσεων που έχουν γίνει από την Λίγκα. Από τη ΕΠΟ συνεχίζουν να επισημαίνουν πως θα δεχθούν όλες τις προτάσεις που θα είναι εντός πλαισίου και κανονισμών. Στην κουβέντα - που αφορούσε σε όλους τους άξονες της διαιτησίας - ήταν ο Βασσάρας ως πρώην διαιτητής αλλά και άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον χώρο και το τι πρέπει να γίνει και που έχει επιτελικό πόστο στην Ομοσπονδία.

Συμφωνήθηκε να γίνει άλλη μία συνάντηση στις 25 Μαϊου. Μπορεί να χρειαστούν και άλλες. Εξερχόμενος ο κ. Γκιρτζίκης πάντως τόνισε μεταξύ άλλων πως «εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για το κομμάτι της διαιτησίας. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει μεγάλη καχυποψία και δεν μπορούμε να το πετύχουμε απόλυτα αυτό. Διότι πολύ απλά ο κάθε Έλληνας είναι διαιτητής. Στην Ελλάδα όλοι είναι διαιτητές»!

 

Τελευταία Νέα