Ο Σάντος παίρνει τον βοηθό του Κονσεϊσάο!

Ο Σάντος παίρνει τον βοηθό του Κονσεϊσάο!

bet365

Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να καλέσει τον Ζόρζε Ροζάριο στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2016.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια με επιτυχία σε αρκετές ομάδες (Αμαδόρα, Πόρτο, Σπόρτινγκ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), αλλά όταν ο Σάντος ανέλαβε την Ελλάδα, ο Ροζάριο επέλεξε να ακολουθήσει τα πρώτα προπονητικά βήματα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί στο κοινό πέρασμα και των τριών Πορτογάλων από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σάντος ανέκαθεν εκτιμούσε και εκτιμά τον Ροζάριο και θέλει να τον έχει στο τιμ του προκειμένου να βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία της Πορτογαλίας.

Θα κάνει την έκπληξη η Εθνική Πορτογαλίας στα γήπεδα της Γαλλίας; Σε απόδοση 21.00 στην Sportingbet να κατακτήσει το φετινό Euro.

Εκεί, ο Ροζάριο θα βρει κι έναν ακόμη πρώην του ΠΑΟΚ, τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για την 23αδα της εθνικής Πορτογαλίας.

Αμέσως μετά το τέλος του Euro ο Ροζάριο θα επιστρέψει και θα ενταχθεί εκ νέου στο τεχνικό τιμ του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και της Γκιμαράες.

 

EURO Τελευταία Νέα