Μάνταλος: «Να είμαι γερός και δυνατός και να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Μάνταλος: «Να είμαι γερός και δυνατός και να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε και στην συνέντευξη Τύπου του τελικού ως κορυφαίος του ματς για το τρόπαιο της ΑΕΚ και τον ίδιο.
Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε για:
Την σημασία των τίτλων και το εάν θέλει να παίξει πολλά χρόνια ακόμα στην ΑΕΚ: Σήμερα δεν έδωσε ένας την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά περισσότεροι από 2-3 παίκτες. Δείξαμε πάθος και πολύ περισσότερη θέληση από τον αντίπαλο. Έχω πει ξανά για τα περί ηγέτη. Να είμαι γερός και δυνατός και θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ.
Την συνεισφορά του Μανωλά: Ο κύριος Μανωλάς είναι ένας άνθρωπος της ΑΕΚ. Αυτό που έκανε ήταν να περάσει αυτό που ήθελε ο κάθε παίκτης για να κερδίσει αυτό το Κύπελλο. Το μετέφερε και νομίζω πως βγήκε και στο γήπεδο όλο αυτό. Μετέφερε όσα έπρεπε σε όλους εμάς.
Τον τραυματισμό του και το τι είπε με Μανωλά μετά το 2-1 του Τσόρι: Το τελευταίο δεκαήμερο ταλαιπωρήθηκα πολύ με το πόδι μου. Ειδικά μετά το Πάσχα. Οι τελευταίες εξετάσεις πήγαν καλά. Πήραμε την απόφαση να παίξουμε. Δεν θα σας το πω αυτό. Είναι κάτι που είναι μεταξύ μας.
Τις αλλαγές προπονητών: Νομίζω ότι ο κάθε τεχνικός που ήταν φέτος έβαλε το λιθαράκι του για να είμαστε εδώ. Οι αλλαγές τεχνικών είναι κάτι που γίνεται στην Ελλάδα. Εμείς σαν παίκτες να κοιτάζουμε την ομάδα μας.
Το εάν θα έχει συνέχεια στο γλέντι: Στην Φιλαδέλφεια έχουμε συνέχεια. Μας περιμένει ο κόσμος. Μετά το καλύτερο θα είναι να καθήσουμε σπίτι διότι μας περιμένει το παιχνίδι της Παρασκευής.
Τον τρόπο που βγήκε το γκολ: Δεν είναι κάτι δουλεμένο. Πάει να κάνει σέντρα ο Βάργκας και βγαίνω πάνω. Κάτι τυχαίο ήταν.
Τα πλέι οφ: Δεν αλλάζει κάτι για εμάς σε σχέση με τα πλέι οφ. Ότι καλύτερο θα διεκδικήσουμε μέσα από τα πλέι οφ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα