Θεοδωρίδης: «Ο τελικός ήταν παρωδία» (gTV)

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ»

Θεοδωρίδης: «Ο τελικός ήταν παρωδία» (gTV)

Εξαλλος ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης με τον Σταύρο Κοντονή και για τον τελικό.

Θεοδωρίδης: «Ο τελικός ήταν παρωδία» (gTV)

Με τον Σταύρο Κοντονή τα έβαλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αλλά δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Είναι ντροπή που έγινε ο τελικός. Εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε τον τελικό θα μέναμε εκτός ευρώπης. Θα γινόταν Grexit. Κάναμε υπηρεσία στην πατρίδα μας. Ας το χαρεί ο κύριος Κοντονής ο οποίος όρισε τους διαιτητές. Το έχετε ξαναδεί αυτό το πράγμα στον κόσμο;», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Αλλά μόνο σε αυτούς. Συγχαρητήρια και στα δικά μας τα παιδιά που έμειναν και χειρόκροτησαν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο τελικός ήταν παρωδία. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει. Συγχαρητήρια στον Σίλβα και στους παίκτες, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καθόλου καλοί σήμερα».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατέληξε λέγοντας ότι «Από τον κύριο Κοντονή θίγονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Δεν του εύχομαι και του χρόνου γιατί θα είναι κατάρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σας χαρίζω τον κύριο Κοντονή».

Best of internet