Αντσελότι: «Μιλούσε πίσω απ' την πλάτη μου ο Μπέιλ»

Αντσελότι: «Μιλούσε πίσω απ' την πλάτη μου ο Μπέιλ»

Η κίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ να βάλει τον ατζέντη του να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης για να του εκφράσει παράπονα, προκάλεσε απόλυτα αρνητική εντύπωση στον Κάρλο Αντσελότι...  

Αντσελότι: «Μιλούσε πίσω απ' την πλάτη μου ο Μπέιλ»

Ο πρώην προπονητής των «μερένχες», αναφέρεται σε συγκεκριμένο περιστατικό στο βιβλίο του «Quiet Leadership: Winning Hearts, Minds and Matches» και εξέφρασε την απορία του για την κίνηση του Ουαλού να μη μιλήσει απευθείας μαζί του και μάλιστα, να μην προθυμοποιηθεί να το συζητήσουν ούτε τη στιγμή που έμαθε ο Αντσελότι όσα είχαν συμβεί.

«Μια μέρα του Μαρτίου, ο πρόεδρος ζήτησε να μου μιλήσει μετά από την προπόνηση και αυτό ήταν κάτι που μου προκάλεσε έκπληξη γιατί δεν συνηθιζόταν. Μου είπε ότι από τον Ιανουάριο, ο ατζέντης του Μπέιλ του είχε μιλήσει και του είχε εκφράσει τα παράπονα του ποδοσφαιριστή για τη θέση στην οποία αγωνιζόταν. Ήθελε να παίζει πιο κεντρικά.

Όταν με ρώτησε ο πρόεδρος “τι θα κάνουμε;” του απάντησα “τίποτα”. Δεν μπορούσα ν' αλλάξω ολόκληρο το σύστημα και το αγωνιστικό πλάνο για ένα άτομο... Θα μπορούσα να το κάνω το καλοκαίρι, να το δοκιμάσουμε στην προετοιμασία κι όχι καταμεσής της περιόδου. Όταν τον έπιασα και του είπα πως έμαθα ότι ο εκπρόσωπός του είχε μιλήσει με τον πρόεδρο, μου είπε απλά “ναι οκ κανένα πρόβλημα...”. Του εξήγησα τι σκεφτόμουν και γιατί δεν μπορούσα να το αλλάξω εκείνη τη στιγμή...» ήταν όσα έγραψε ο Ιταλός. 

Best of internet