Μάλαγα - Λας Πάλμας 4-1

Μάλαγα - Λας Πάλμας 4-1

bet365

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο «Ροσαλέδα», η Μάλαγα αποχαιρέτησε τους οπαδούς της για φέτος με ευρεία νίκη επί της Λας Πάλμας με σκορ 4-1!

Οι δύο ομάδες φυσικά δεν είχαν κάτι να κυνηγήσουν έχοντας βρεθεί και οι δύο μέσα στην πρώτη δεκάδα και το μεταξύ τους παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Πριμέρα Ντιβισιόν.

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό ο Κοπ δίχως να του ασκηθεί πίεση από την αντίπαλη άμυνα στην προσπάθειά του, όμως, μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γουίλιαν με προβολή ισοφάρισε για τη Λας Πάλμας έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων σε εκτέλεση κόρνερ.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Νιουκάστλ - Τότεναμ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 48', ο Σαρλς «ψαρώνει» τον αντίπαλο πορτιέρο και ευστοχεί για το 2-1 και την ανάκτηση του προβαδίσματος στο σκορ για τη Μάλαγα. Ο ίδιος ήταν που διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο 87' με το 12ο φετινό του γκολ στο 87ο λεπτό, έχοντας μεσολαβήσει μόλις λίγο νωρίτερα το τρίτο τέρμα από τον Ατσού με δυνατό σουτ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα