Κοντρόλ σκέτη... μαγεία και «doppietta» στο MLS από Τζιοβίνκο! (vids)

Κοντρόλ σκέτη... μαγεία και «doppietta» στο MLS από Τζιοβίνκο! (vids)

bet365

Μπορεί τα ίχνη του να έχουν χαθεί στον Καναδά, όμως ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο παραμένει σκέτη... απόλαυση και στην τελευταία αναμέτρηση της Toronto FC, πέτυχε δύο τέρματα, με το πρώτο μάλιστα να ξεκινά από «μαγικό» κοντρόλ σε γέμισμα πίσω από το κέντρο.

Ντέρμπι... Καναδά περιλάμβανε το πρόγραμμα της αγωνιστικής στο MLS, με την Tορόντο FC να υποδέχεται τους Vancouver Whitecaps και τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο να κλέβει την παράσταση παρά την ήττα της ομάδας του με 3-4.

Ο 29χρονος Ιταλός είχε συμμετοχή και στα 3 γκολ των γηπεδούχων, πετυχαίνοντας τα 2, σερβίροντας και μία ασίστ! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν γρήγορα με 0-2, ωστόσο ο Τζιοβίνκο το... πήρε πάνω του στη συνέχεια και αρχικά μείωσε σε 2-1 με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε από «μαγικό» κοντρόλ του έπειτα από γέμισμα πίσω από το χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο πρώην άσος της Γιουβέντους «χτύπησε» ξανά, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ ολοκλήρωσε την παρουσία του με μία ασίστ, καθώς από δικό του κόρνερ διαμορφώθηκε το τελικό 3-4.

Μάλιστα ο Τζιοβίνκο με τα συγκεκριμένα... κατορθώματα του κατέρριψε και ένα ρεκόρ, μιας και έγινε ο παίκτης που φτάνει πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο στην ιστορία του MLS το άθροισμα 50, λαμβάνοντας υπόψιν τα γκολ και τις ασίστ.

 

Τελευταία Νέα