«Ο Υφυπουργός έθετε μη υλοποιήσιμους όρους»

Gazzetta team
«Ο Υφυπουργός έθετε μη υλοποιήσιμους όρους»

bet365

Κύκλοι της ΕΠΟ σχολίασαν τα περί υπαναχώρησης της ΕΠΟ και νίκης Κοντονή, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία υπαναχώρησε προκειμένου να μην πληγεί το ποδόσφαιρο.

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για υπαναχώρηση ΕΠΟ και νίκη Κοντονή σχολίαζαν κύκλοι της ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι «αυτά βγαίνουν την ημέρα ακριβώς που διαρρέει ότι 24 ώρες πριν ο Υφυπουργός ζητούσε ξένους διαιτητές και μαθητές (ενώ την Τρίτη ξεκινούν οι εξετάσεις στα σχολεία). Ο Υφυπουργός που εξαιτίας των ενεργειών του έχει καθυστερήσει ένα μήνα τη διοργάνωση, μια μέρα πριν έθετε όρους που δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτοί και δεν ήταν υλοποιήσιμοι».

Όσον αφορά το ότι οι ίδιοι έκαναν πίσω έλεγαν: «Η ΕΠΟ φυσικά και υποχώρησε στην ημερομηνία του παιχνιδιού από Κυριακή σε Τρίτη, προκειμένου να μην πληγεί το Πρωτάθλημα και το έκανε επειδή θέλει να παίζεται ποδόσφαιρο. Δηλαδή να ολοκληρωθεί κανονικά και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα. Όλα αυτά σε αγαστή συνεργασία με FIFA, UEFA που από την πρώτη στιγμή έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα να ολοκληρωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου».

 

Τελευταία Νέα