«Πόρτα» στη Λίβερπουλ για εισιτήρια, λόγω... κενής ζώνης

«Πόρτα» στη Λίβερπουλ για εισιτήρια, λόγω... κενής ζώνης

«Πόρτα» στη Λίβερπουλ για εισιτήρια, λόγω... κενής ζώνης

bet365

Η UEFA θέλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα της ομαλής διεξαγωγής του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ και για τον λόγο αυτό, αρνήθηκε νέα παραχώρηση εισιτηρίων στη Λίβερπουλ, προκειμένου να υπάρξει κενή ζώνη.

Λίβερπουλ και Σεβίλλη έλαβαν αρχικά από 9.000 εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της 18ης του μηνός, που θα διεξαχθεί στο «St. Jakob – Park» της Βασιλείας.

Αυτός ο αριθμός εισιτηρίων δεν έφτανε ούτε για... «ζήτω» για τους φίλους του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, όμως, εκείνοι έλαβαν ακόμα 1.600 από τα 2.000 που επέστρεψε ο ισπανικός σύλλογος.

Οι «κόκκινοι» ζήτησαν και τα εναπομείναντα 400 γνωρίζοντας τη «δίψα» του κόσμου να δει από κοντά το παιχνίδι και να ελπίζει στο πρώτο ευρωπαϊκό έπειτα από 11 χρόνια, ωστόσο, η UEFA έριξε... άκυρο.

Οι «κόκκινοι» ευελπιστούν να επιστρέψουν στους Ευρωπαϊκούς τίτλους, αντιμετωπίζοντας τη Σεβίλλη στον τελικό του UEFA Europa League. Στο 2.30 στην Interwetten, η νίκη της ομάδας του Κλοπ.

Πέρα από τα 17.000 κομμάτια που διατέθηκαν ανοιχτά, αλλά και τις προσκλήσεις σε χορηγούς, συνεργάτες, ανθρώπους κλπ., η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει να κρατήσει κενή ζώνη ανάμεσα στους οπαδούς.

Έπειτα από τα όσα συνέβησαν στα παιχνίδια της Λίβερπουλ με τη Γιουνάιτεντ, τους καυγάδες, τα καπνογόνα και την ένταση, η UEFA λαμβάνει τα μέτρα της...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα