Απόφαση για μη τιμωρία της Ελλάδας από FIFA δίχως να έχει ξεκαθαρίσει ο τελικός!

Απόφαση για μη τιμωρία της Ελλάδας από FIFA δίχως να έχει ξεκαθαρίσει ο τελικός!

bet365

Η FIFA προχώρησε στην απόφαση να μην επιβληθούν κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο διαπιστώνοντας κινήσεις καλής θέλησης την στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας!

Κωμικοτραγικά γεγονότα εκτυλίσσονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 17 Μαϊου, απόφαση την οποία χαιρετίζει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής επιμένοντας όμως να τιμωρηθούν τα συμφωνηθέντα, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.

Την στιγμή λοιπόν που ο τελικός βρίσκεται στον «αέρα» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Μεξικό διεξάγεται το 66ο Κογκρέσο της FIFA.

Στην ατζέντα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας συμπεριλαμβάνεται και το ελληνικό ζήτημα με την FIFA να επικυρώνει την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων την μη εφαρμογή της τιμωρίας της ελληνικής ομοσπονδίας καθώς όπως τονίζεται χαρακτηριστικά η εκκρεμότητα με το Κύπελλο Ελλάδας αποκαταστάθηκε.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκαλεί απορίες από την στιγμή που τις τελευταίες μέρες διεξάγεται νέος γύρος παραφιλολογίας αναφορικά με το αν θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδα και κάτω από ποιες συνθήκες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα