Επιστρέφει για να... μείνει στο Πριγκιπάτο ο Φαλκάο

Επιστρέφει για να... μείνει στο Πριγκιπάτο ο Φαλκάο

Επιστρέφει για να... μείνει στο Πριγκιπάτο ο Φαλκάο

Την πρόθεση του να παραμείνει στη Μονακό, μετά τη λήξη του δανεισμού του από την Τσέλσι, εξέφρασε ο Ραδαμέλ Φαλκάο.

Έπειτα από μία εφιαλτική διετία στην Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, ο Ραδαμέλ Φαλκάο ψάχνει τον τρόπο να αναγεννήσει την καριέρα του, με τον Κολομβιανό να εκφράζει την πρόθεση του να παραμείνει στη Μονακό, προκειμένου να προσπαθήσει να δικαιολογήσει μερικά από τα 60 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησαν οι Γάλλοι για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2013.

«Τον Φεβρουάριο η Τσέλσι με ενημέρωσε πως δεν με υπολογίζει, οπότε δεν θα συνεχίσω στον σύλλογο. Η Μονακό επένδυσε πολλά χρήματα στην απόκτησή μου και προσωπικά θα ήθελα να επιστρέψω πίσω μερικά από αυτά. Με θέλουν πίσω στην ομάδα την νέα χρονιά. Χρειάζομαι αγωνιστικό χρόνο και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κολομβιανός, ενώ αποκάλυψε πως η Ρίβερ Πλέιτ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του τον Ιανουάριο:

«Η Ρίβερ με πλησίασε και μου πρόσφερε τη δυνατότητα να επιστρέψω, όμως σε εκείνη τη χρονική περίοδο τόσο η Μονακό, όσο και Τσέλσι κι εγώ επιθυμούσαμε να παραμείνω στην Ευρώπη. Τον Φεβρουάριο, όταν η Τσέλσι με ενημέρωσε πως δεν υπολογίζομαι και προσπάθησε να με στείλει στην Ρίβερ, ήταν πια πολύ αργά».

 

Best of internet