Πογιέτ: «Η Μπέτις ήταν μία εύκολη απόφαση»

Πογιέτ: «Η Μπέτις ήταν μία εύκολη απόφαση»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον Μπέτις υποσχέθηκε θεαματικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε και στην σύγκριση του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπέτις έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με τον σύλλογο της Σεβίλλης.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ κατά την επίσημη παρουσίαση του ζήτησε «μια ομάδα που θα σέβεται την μπάλα και θα ελέγχει το παιχνίδι», σημειώνοντας πως θα ήθελε η Μπέτις να παρουσιάσει τον χαρακτήρα που είχε και ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής.

Ο Πογιέτ συνοδεύονταν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», από τον πρόεδρο Άνχελ Χάρο, αλλά και το νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Μιγκέλ Τορεσίλα.

«Υπάρχουν στιγμές στην καριέρα ενός παίκτη ή ενός προπονητή όπου θα πρέπει να συμβεί κάτι για να αισθανθείς πλήρης. Η ευκαιρία για να καθοδηγήσω αυτή την ομάδα είναι απίστευτη. Ήταν μία εύκολη απόφαση», τόνισε αρχικά ο Πογιέτ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Με έχουν συγκρίνει πολλές φορές αλλά η ομοιότητα αφορά στον χαρακτήρα». Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν θέλει να αποκαλύψει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, ούτε να επισέλθει σε λεπτομέρειες για το ρόστερ της Μπέτις.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Άνχελ Χάρο αποθέωσε τον Πογιέτ κάνοντας λόγο για έναν τεχνικό που «αφιερώνεται στην δουλειά του, είναι ηγέτης και αφοσιωμένος στο έργο του».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα