Θέλει Μπενάτια η Γιούβε, αλλά...

Θέλει Μπενάτια η Γιούβε, αλλά...

bet365

Τον δανεισμό του Μπενάτια φέρεται να εξετάζει η Γιουβέντους, όμως υπάρχει έντονος προβληματισμός για την φυσική του κατάσταση.

Μπορεί να πήγε στην Μπάγερν με... δάφνες και η μεταγραφή του να κόστισε 40 εκατ. ευρώ, όμως οι μέρες του στο Μόναχο δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο λόγος για τον Μπενάτια, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να εξετάζουν σοβαρά τον δανεισμό του από τους Βαβαρούς. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα... μεγάλο αλλά, που μπλοκάρει την όλη υπόθεση. Αυτό, είναι η φυσική κατάσταση του Μαροκινού, ο οποίος έβγαλε μέσα στην σεζόν τρεις ξεχωριστούς μυϊκούς τραυματισμούς, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο Τορίνο. Βέβαια, αν δεν είχε βγάλει και αυτούς, δεν θα ήταν και πιθανό το σενάριο να τον αποκτήσει ως δανεικό, αφού η ποδοσφαιρική του ποιότητα και αξία δεν χάθηκαν μέσα σε λίγους μήνες.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Τσέλσι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Στάριτζ σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα