Στέλνει το Κύπελλο Ρουμανίας στην οικογένεια του Εκένγκ η Ντινάμο (pic & vid)

Gazzetta team
Στέλνει το Κύπελλο Ρουμανίας στην οικογένεια του Εκένγκ η Ντινάμο (pic & vid)

bet365

Να τιμήσει τη μνήμη του άτυχου Πάτρικ Εκένγκ θέλει η Ντινάμο Βουκουρεστίου, κατακτώντας το Κύπελλο Ρουμανίας, το οποίο ανακοίνωσε πως θα στείλει στην οικογένεια του Καμερουνέζου. Ενός λεπτού σιγή και βαθιά συγκίνηση στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Ο ξαφνικός θάνατος του Πάτρικ Εκένγκ, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη σε αναμέτρηση της Ντινάμο Βουκουτρεστίου σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο του αθλητισμού.

Η δυσάρεστη είδηση έφερε την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ρουμανίας ανάμεσα σε Ντινάμο και Κλουζ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του Βουκουρεστίου, Ιονέλ Νταντσιουλέσκου, να δηλώνει πως το τρόπαιο θα αποδοθεί ως φόρος τιμής στην οικογένεια του Καμερουνέζου, σε περίπτωση που το κατακτήσει η Ντινάμο.

«Αν κερδίσουμε στον τελικό, θα στείλουμε το τρόπαιο στην οικογένεια του Εκένγκ στο Καμερούν, προκειμένου να τοποθετηθεί στο μνήμα του, ενώ το ίδιο θα ζητήσουμε και από την Στεάουα σε περίπτωση που κερδίσει», ανέφερε σε δηλώσεις του στα εγχώρια μέσα.

Παράλληλα στην αναμέτρηση της Τάργκο Μούρες με την Στεάουα για τα πλέι-οφς του ρουμανικού πρωταθλήματος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, όπως και σε όλους τους αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ η εξέλιξη του αγώνα διακόπηκε στο 69ο (στο ίδιο λεπτό που κατέρρευσε ο Εκένγκ), στη μνήμη του άτυχου Καμερουνέζου, με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν παίκτες και φίλαθλοι να προκαλεί βαθιά συγκίνηση.

 

Τελευταία Νέα