Η Μονακό «αδελφοποιείται» με τον Οδυσσέα Νυδριού

Η Μονακό «αδελφοποιείται» με τον Οδυσσέα Νυδριού

Μία ξεχωριστή εκδήλωση θα γίνει στη Λευκάδα, με τη Μονακό να αδελφοποιείται με τον Οδυσσέα Νυδριού!

Η Μονακό «αδελφοποιείται» με τον Οδυσσέα Νυδριού

Την Κυριακή 15 Μαίου στο Νυδρί Λευκάδας απέναντι από τον θρυλικό Σκορπιό θα γίνει η εκδήλωση για την αδελφοποίηση της Μονακό με την ομάδα του Οδυσσέα Νυδριού. Πρόκειται για μια κίνηση

που αποδέχθηκε με ιδιαίτερη θέρμη ο κ. Ριμπολόβλεφ ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό και προετοιμάζει εδώ και καιρό τόσο το επιτελείο των Μονεγάσκων όσο και οι άνθρωποι του νησιού που θέλουν να δώσουν έναν άλλο τόνο σε αυτή την αδελφοποίηση.

Ο Ρώσος μεγιστάνας από την πρώτη μέρα που αγόρασε το νησί του Ωνάση έχει δεθεί με τον τόπο της Λευκάδας και βοηθάει με κάθε τρόπο. Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Έλληνας πρώην άσσος Άκης Ζήκος που θα είναι και το τιμώμενο πρόσωπο καθώς έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Πριγκιπάτου φορώντας την φανέλα της ομάδας για 4 χρόνια με απόλυτη επιτυχία με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2004 την συμμετοχή της στον τελικό του Champions League. Από την πλευρά της Μονακό θα βρεθεί στο νησί ο σύμβουλος της ομάδας Filips Dohndt ενώ θα εκπροσωπηθεί και η οικογένεια Ριμπολόβλεφ.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος Γιάννης Θειακός.

Best of internet