Δικαιολογημένα εκτός προεπιλογής ο Μανωλάς

Δικαιολογημένα εκτός προεπιλογής ο Μανωλάς

Δικαιολογημένα εκτός προεπιλογής ο Μανωλάς

bet365

Την προεπιλογή 31 παικτών για τα φιλικά της Εθνικής μας στην Αυστραλία έκανε γνωστή την Δευτέρα ο Μίκαελ Σκίμπε. Εκτός ο Μανωλάς έχοντας πάρει άδεια. Εκπλήξεις με Μπουκουβάλα και Μπακασέτα!
Ενόψει των δύο φιλικών αγώνων της Εθνικής ανδρών στην Αυστραλία (4/6 Σίδνεϊ και 7/6 Μελβούρνη), ανακοινώνεται η προεπιλογή 31 ποδοσφαιριστών εκ μέρους του κ. Μίκαελ Σκίμπε. Από τις κλήσεις λείπει ο Μανωλάς. Αρχικά εκτιμήθηκε πως ήταν λόγω κόπωσης, όμως σύμφωνα με την ενημέρωση από το τιμ του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού έχει πάρει άδεια λόγω σημαντικών προσωπικών υποχρεώσεων. Έκπληξη το όνομα του Μπουκουβάλα του Ηρακλή αλλά και του Τάσου Μπακασέτα. Παίκτες που παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική. Εκτός τέθηκε και ο Πέτσος αλλά και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Αναλυτικά:
Τερματοφύλακες: Καρνέζης και Καπίνο.
Αμυντικοί: Βύντρα, Κίτσιου, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης και Χολέμπας.
Μέσοι: Κονέ, Μανιάτης, Μάνταλος, Πέλκας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Φετφατζίδης και Φορτούνης.
Επιθετικοί: Αραβίδης, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου, Μπακασέτας, Παπάζογλου και Χριστοδουλόπουλος.
Η έναρξη των προπονήσεων των διεθνών έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου. Σε αυτές θα συμμετάσχουν οι παίκτες που θα επιλεγούν τελικώς για τα φιλικά στην Αυστραλία και που - εκείνη την περίοδο - θα είναι απαλλαγμένοι από αγωνιστικές υποχρεώσεις.
 

Τελευταία Νέα