Κλοπ: «Λάθος μου, μίλησα σαν οπαδός...»

Κλοπ: «Λάθος μου, μίλησα σαν οπαδός...»

Κλοπ: «Λάθος μου, μίλησα σαν οπαδός...»

bet365

Πίσω πήρε ο Γίργκεν Κλοπ την ... απερίσκεπτη πρόσκληση στους οπαδούς της Λίβερπουλ να βρεθούν στη Βασιλεία για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ακόμα κι αν δεν έχουν εισιτήρια...

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» πάνω στον ενθουσιασμό του και τη γνώση για τη δύναμη που δίνει στην ομάδα ο κόσμος από το Μέρσεϊσαϊντ, ζήτησε από κάθε οπαδό του συλλόγου, εφόσον μπορεί, να βρεθεί στις 18 του μηνός στη Βασιλεία για τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Σεβίλλη κι ας μην έχει εισιτήριο για το παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά, όταν το ξανασκέφτηκε με ήρεμο μυαλό, κατάλαβε ότι έκανε λάθος και γι' αυτό έσπευσε να το διορθώσει, λέγοντας:

«Δεν ήταν σωστό αυτό που είπα... Μίλησα σαν οπαδός και δεν σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Να έρθουν στη Βασιλεία μόνο όσοι θα έχουν εισιτήρια για τον τελικό, αλλιώς θα προκληθεί χάος και αυτό δεν το θέλουμε καθόλου. Ίσως η πόλη να μην είναι έτοιμη για τόσες χιλιάδες κόσμου και πρέπει να φροντίσουμε κι εμείς ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, οπότε παρακαλώ όσοι δεν έχουν εισιτήρια, να μείνουν πίσω και μακάρι να το γιορτάσουμε όλοι μαζί μετά στο Λίβερπουλ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα