Κατάι: «Σπουδαίος αγώνας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Κατάι: «Σπουδαίος αγώνας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Κατάι: «Σπουδαίος αγώνας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία σε φιλική αναμέτρηση πανηγυρικού χαρακτήρα, καθώς και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, με τον πρώην «ερυθρόλευκο», Αλεξάντερ Κατάι, να πλέκει το εγκώμιο των Πειραιωτών.

Έναν παλιό του γνώριμο θα συναντήσει στην αναμέτρηση της Κυριακής (8/5, 20.00) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός, καθώς στο ρόστερ των Πρωταθλητών Σερβίας βρίσκεται ο Αλεξάντερ Κατάι.

Ο Σέρβος εξτρέμ εντάχθηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2011 προερχόμενος από τη Βοϊβοντίνα και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, έπλεξε το εγκώμιο των Πρωταθλητών Ελλάδας.

«Περιμένουμε πολύ κόσμο στις εξέδρες, παρά τα προβλήματα που δημιούργησαν οι αλλαγές στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στο κοινό. Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι οι κυρίαρχος στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστεί όχι μόνο στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League. Οι νίκες τους τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη μιλούν από μόνες τους. Δε νομίζω πως χρειάζεται να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Είναι μια ομάδα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Από την άλλη πλευρά, εμείς έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Διαθέτουμε ποιότητα και παρότι μιλάμε για μία φιλική αναμέτρηση, το κίνητρο μας θα είναι υψηλό. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με πολύ καλούς παίκτες και ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι μια καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητες μας», ανέφερε ο Κατάι.

Best of internet