Για αρχές Ιουνίου η επόμενη επίσκεψη των FIFA / UEFA

Για αρχές Ιουνίου η επόμενη επίσκεψη των FIFA / UEFA

bet365

Για αρχές Ιουνίου θα πάει λογικά η επόμενη επίσκεψη των στελεχών των FIFA / UEFA για την πορεία των απαιτούμενων αλλαγών στην ΕΠΟ.

Όπως είναι εδώ και μέρες γνωστό και έχετε διαβάσει και από το Gazzetta.gr μέσα σε διάστημα ενός μηνός θα πρέπει να έχουν προχωρήσει οι απαιτούμενες διεργασίες σε δύο άξονες σχετικά με την ΕΠΟ. Ο ένας αφορά στους κανονισμούς και ο άλλος στους Νόμους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά οι κ.κ. Κουτσοκούμνης και Ρηγόπουλος ζήτησαν την παρουσία της προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και του προέδρου του Εφετείου στην τελευταία τους επαφή επί αθηναϊκού εδάφους και στην ΕΠΟ. Κάτι που έγινε για να κατανεμηθούν συγκεκριμένοι ρόλο και να βγει χρονοδιάγραμμα για το τι πρέπει να αλλάξει και το πως. Το κλίμα πάντως στην συνάντηση των FIFA / UEFA με την ΕΠΟ στα γραφεία της ελληνικής Ομοσπονδίας ήταν πολύ καλό ενώ οι εκπρόσωποι των δύο διεθνών Ομοσπονδιών στάθηκαν με θετικό τρόπο στο ότι η ΕΠΟ έχει κανονισμούς για όλα τα ζητήματα.
Τα νεότερα δεδομένα έχουν να κάνουν με την άφιξη των στελεχών των FIFA / UEFA για να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις. Η νέα αυτή επίσκεψη αναμενόταν στις 25 Μαϊου αλλά φαίνεται πως πάει για αρχές Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα