Έτοιμη να γράψει ιστορία η Σεβίλλη

Gazzetta team
Έτοιμη να γράψει ιστορία η Σεβίλλη

bet365

Η Σεβίλλη υποδέχεται την Σαχτάρ και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία με τρίτο συνεχόμενο τελικό στο Europa League. Μεγάλο ματς στο Anfield ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ στον επαναληπτικό του 1-0 στην Ισπανία, παίζοντας το τελευταίο της χαρτί για έξοδο στο Champions League. Οι κόκκινοι έχουν κερδίσει και τους 7 τελευταίους επαναληπτικούς σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα βρείτε τον άσο στο 1,666 στη Sportingbet.gr.

Στις 3 από τις 5 περιπτώσεις, μάλιστα, που οι Άγγλοι έχασαν το πρώτο ματς στα ημιτελικά κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, με την απόδοση να βρίσκεται στο 2,30. Η Βιγιαρεάλ, όμως, τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων στο Europa League και η διπλή ευκαιρία Χ2 πληρώνει 2,10.

Από εκεί και πέρα, στα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ στη διοργάνωση είχαμε under, επιλογή που θα βρείτε στο 1,70, όμως η Βιγιαρεάλ δεν έχει σκοράρει μόλις 1 φορά στα 32 τελευταία της παιχνίδια στο Europa League, με το G/G να είναι στο 2,00. Τέλος, αμφότερες είχαν λιγότερες από 3,5 κίτρινες κάρτες στους επαναληπτικούς τους μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Θα βρείτε στο 1,85 το under 4,5.

Στην Ισπανία, η Σεβίλλη φιλοξενεί την Σαχτάρ και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, πηγαίνοντας για 3η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Europa League μετά το 2-2 στην Ουκρανία. Το 80% των ομάδων, που ήρθαν ισόπαλες 2-2 εκτός έδρας από το 2010 προκρίθηκαν, με τον άσο να είναι στο 1,65 και την πρόκριση των Σεβιγιάνων να πληρώνει 1,20.

Η Σαχτάρ, όμως, μετράει 3 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στη διοργάνωση, με το διπλό να είναι στο 5,20, όμως παραμένει χωρίς νίκη απέναντι σε ισπανικές ομάδες εδώ και 5 παιχνίδια. Η ισοπαλία πληρώνει 4,20. Από εκεί και πέρα, στα 3 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε G/G, επιλογή που τιμάται στο 1,666 και over 3,5, επιλογή που θα βρείτε στο 2,50. Τέλος, ο Κέβιν Γκαμεϊρό συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση για την Σεβίλλη. Να πετύχει το πρώτο γκολ πληρώνει 4,20, ενώ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή 1,70 στη Sportingbet.gr.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα