Ο (νέος) προβληματισμός της ΕΠΟ για την έλλειψη κόσμου...

Ο (νέος) προβληματισμός της ΕΠΟ για την έλλειψη κόσμου...

bet365

Στην ΕΠΟ παραμένει ένα μεγάλο θέμα προβληματισμού το γεγονός πως ο τελικός του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών. Κανένα σχόλιο για Ρανιέρι.
Στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της ΕΠΟ παρά το γεγονός πως είναι σημαντικό το ότι θα γίνει εν τέλει ο φετινός τελικός συνεχίζει να υπάρχει προβληματισμός για την έλλειψη φιλάθλων στο ματς. Για την ακρίβεια υπάρχει νέος προβληματισμός πάνω σε αυτό.
Στην Ομοσπονδία από την πρώτη στιγμή ήθελαν να υπάρχει έστω ένας αριθμός οπαδών από τους Ολυμπιακού και ΑΕΚ για να δώσει άλλο... χρώμα στο ματς της 7ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ. Όλα αυτά βέβαια πάντα σε επαφή με την Κυβέρνηση και την αστυνομία. Αυτό - όπως αποδείχθηκε στην πορεία - δεν κατέστη εφικτό. Στον τελικό ο αριθμός των ατόμων που θα είναι στο γήπεδο (σ.σ. μαζί με τους δημοσιογράφους) δεν θα υπερβαίνει τα 500 με 550 άτομα.
Και από την στιγμή που οι εικόνες αυτές θα κάνουν τον γύρο της Ευρώπης και του κόσμου είναι κάτι που αναμφίβολα δεν αρέσει στους ανθρώπους της ΕΠΟ. Από πλευράς της Ομοσπονδίας ενδέχεται να υπάρξει και νεότερη αντίδραση ως προς αυτό το σκέλος. Τέλος σε σχέση με τις δηλώσεις Ρανιέρι κρίθηκε σκόπιμο σε πρώτη φάση να μην γίνει κανένα σχόλιο. Ο Ιταλός εξάλλου πληρώνεται τμηματικά το ποσό που έχει συμφωνήσει να πάρει από την Ομοσπονδία φεύγοντας. Κάποια στελέχη της ΕΠΟ πάντως σχολίαζαν πως ο Μαρκαριάν αποχωρώντας από την Εθνική δεν είχε ζητήσει καθόλου χρήματα, κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που είχε κάνει ο νυν προπονητής της Λέστερ.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα