Η ρήτρα και το σενάριο πώλησης του Περέιρα

Η ρήτρα και το σενάριο πώλησης του Περέιρα

Η ρήτρα και το σενάριο πώλησης του Περέιρα

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα «επέστρεψε» στην επικαιρότητα ύστερα από την επιθυμία της Ράσινγκ να τον κρατήσει και μετά το τέλος του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ. Ομως, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...

Ο Αργεντινός επιθετικός και ο εκπρόσωπος του κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς γνωρίζουν ότι η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φέρει τα πράγματα στα άκρα. Ο δανεισμός του εκπνέει στις 30 Ιουνίου, αλλά από την στιγμή που ο El Gordo βρήκε θέση στην αρχική ενδεκάδα, θέλει να παραμείνει και για τον επόμενο χρόνο.

Το συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2018, ενώ τον Ιανουάριο όταν επέστρεψε στην Αργεντινή και στη Ράσινγκ, ο Αρνεσεν φρόντισε να βάλει ρήτρα αγοράς ύψους 1.000.000 ευρώ, που αν θέλει μπορεί η σημερινή ομάδα του να την καταβάλλει και να κάνει δικό της τον Περέιρα.

Αυτό το σενάριο, μάλλον, δεν παίζει για τη Ράσινγκ την παρούσα χρονική στιγμή. Σε πρώτη φάση θα επιδιώξουν να παρατείνουν τον δανεισμό του και όπως σημειώνεται στα διάφορα ρεπορτάζ «αν οι Έλληνες δεν δεχθούν την παράταση του δανεισμού, τότε η Ράσινγκ θα επιδιώξει να τον αποκτήσει με ένα πολύ μικρότερο ποσό και βάζοντας ποσοστό μεταπώλησης του Περέιρα».

 

Τελευταία Νέα