Λουίς Ενρίκε: «Μόνο όταν βάζουμε 8 γκολ μετράει η νίκη;»

Λουίς Ενρίκε: «Μόνο όταν βάζουμε 8 γκολ μετράει η νίκη;»

Λουίς Ενρίκε: «Μόνο όταν βάζουμε 8 γκολ μετράει η νίκη;»

bet365

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Μπέτις στο Benito Villamarin, δίχως να πιάσει ξανά καλή απόδοση, με τον Λουίς Ενρίκε να ξεσπά κατά της κριτικής που δέχονται το τελευταίο διάστημα οι «μπλαουγκράνα».

Παρότι εμφάνισε για άλλο ένα παιχνίδι το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτοκτονικές τάσεις, η Μπαρτσελόνα έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Μπέτις, καθώς επικράτησε με 2-0 και βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της La Liga, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η συνεχής κριτική ωστόσο για την απόδοση των Καταλανών έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος «ξέσπασε» στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Δε μπορώ να καταλάβω, ποιο θεωρείτε πως είναι το πρόβλημα; Αν δεν κερδίζουμε δηλαδή με 8-0, δεν μετράει η νίκη μας; Βρισκόμαστε στο πιο καθοριστικό σημείο ενός τρομερά ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, με τρεις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο. Δεν πιστεύω πως σήμερα αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερες δυσκολίες, με δεδομένη την πίεση που έχουν πλέον όσα παιχνίδια μας έχουν απομείνει. Θεωρώ πως παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω πως ο κόσμος έχει συνηθίσει το πόσο καλή είναι αυτή η ομάδα, που πλέον έχει ξεχάσει πως το ποδόσφαιρο είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα. Το πρώτο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο, όμως στην επανέναρξη είχαμε τον έλεγχο και την ικανότητα να τελειώσουμε το ματς», ανέφερε ο 42χρονος τεχνικός, ενώ σε ότι αφορά στη μάχη του τίτλου, πρόσθεσε:

«Νομίζω πως με βάση τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα κάθε ομάδας, δύσκολα κάποια θα στραβοπατήσει, οπότε εξαρτάται καθαρά από εμάς η υπόθεση».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα