Γιατί δεν έρχεται ο Νεϊμάρ στην Αθήνα

Γιατί δεν έρχεται ο Νεϊμάρ στην Αθήνα

Δήμος Μπουλούκος
Γιατί δεν έρχεται ο Νεϊμάρ στην Αθήνα

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει πόσο κοντά ήταν να έρθει ο Νεϊμάρ στην Ελλάδα, αλλά τι προέκυψε τελικά και ο Βραζιλιάνος δεν μπήκε στο αεροπλάνο!

Στις 17:00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο είναι προγραμματισμένη η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην αντιπροσωπεία του Ρίο, για να συνεχίσει το ταξίδι της στη Βραζιλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αρχική ιδέα ήταν να έρθει μαζί με την αντιπροσωπεία της βραζιλιάνικης πόλης και μία μεγάλη προσωπικότητα, για να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στη Βραζιλία.

Η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Ρίο 2016» Κάρλος Νούζμαν, ήταν να έρθει στην Ελλάδα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής χώρας, ο Νεϊμάρ.

Εγιναν οι σχετικές επαφές με τον μάνατζερ του και όλες οι πλευρές συμφώνησαν να ταξιδέψει τελικά στην Αθήνα, το βράδυ της Τρίτης και να αναχωρήσει την Τετάρτη, αμέσως μετά την Τελετή στο Καλλιμάρμαρο. Μάλιστα υπήρχε και λίαρ τζετ στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης για να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε τελικά άδεια στον Νεϊμάρ να ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο σαββατιάτικος αγώνας με την Μπέτις στη Σεβίλλη είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος για το πρωτάθλημα μετά την εξάλειψη της διαφοράς από την Ατλέτικο και πλέον στην ομάδα της Βαρκελώνης δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν νέους χαμένους βαθμούς και φοβούνταν ότι έστω και το ολιγόωρο ταξίδι του Νεϊμάρ, θα τον επηρέαζε.

Πάντως οι προσπάθειες συνεχίζονται από τους Βραζιλιάνους, για να μεταπείσουν τους διοικούντες της Μπαρτσελόνα, ευελπιστώντας ότι έστω και την τελευταία στιγμή, θα μπορέσει να παρουσιαστεί ο Νεϊμάρ στο Καλλιμάρμαρο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα