Πελεγκρίνι: «Στον τελικό με σωστό ποδόσφαιρο» (gTV)

Πελεγκρίνι: «Στον τελικό με σωστό ποδόσφαιρο» (gTV)

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Στον τελικό με σωστό ποδόσφαιρο» (gTV)

bet365

Η δύναμη και η ποιότητα της Ρεάλ δεν θ' αναγκάσει τη Μάντσεστερ Σίτι να παίξει κλειστά και να προσπαθήσει να «κλέψει» κάποιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Πελεγκρίνι...

Ο Χιλιανός τεχνικός των «πολιτών», έχει βρεθεί ξανά σε αυτό το σημείο της κορυφαίας διοργάνωσης, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Βιγιαρεάλ, όμως, αυτό που είχε να πει, ήταν πως:

«Δεν πρέπει να συγκρίνουμε παρελθοντικές καταστάσεις... Είναι μια διαφορετική μέρα, σε μια διαφορετική ομάδα.

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στον στόχο μας παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο κι όχι απλά μένοντας στην άμυνα και περιμένοντας τον αντίπαλο. Δεν θα πρέπει να μιλάμε για... άνεση κι επιτυχία επειδή απλά βρισκόμαστε στα ημιτελικά. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι και τον μεγάλο τελικό».

Από την πλευρά του, ο Βινσέν Κομπανί που επιστρέφει έπειτα από την απουσία του στο πρόσφατο ματς με τη Στόουκ, δήλωσε:

«Είμαστε αισιόδοξοι... Παίζουμε απέναντι σε μια τεράστια ομάδα και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η στήριξή του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα καταφέρουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί εφόσον παίξουμε στο επίπεδο που ξέρουμε και έχουμε δείξει και στο παρελθόν. Έχουμε σημειώσει βελτίωση και η πρόοδος είναι σταδιακή κάθε σεζόν. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Προσωπικά είμαι 100% έτοιμος να παίξω. Έχω περάσει δύσκολους καιρούς, ο κόσμος και ο Τύπος μιλάει συνεχώς για τους τραυματισμούς μου, αλλά εγώ μιλάω συνεχώς για τις επιστροφές μου...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα