Θα κάνουν δηλώσεις και οι διαιτητές στη Serie A!

Gazzetta team
Θα κάνουν δηλώσεις και οι διαιτητές στη Serie A!

bet365

Αλλάζουν τα δεδομένα από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Ιταλία, αφού, οι διαιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να υπερασπίζονται τις αποφάσεις τους, με την ελευθερία να κάνουν δηλώσεις μετά τα ματς!

Ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας στην Ιταλία, Μαρσέλο Νίκο, έχει ρίξει τη συγκεκριμένη πρόταση στο τραπέζι των συζητήσεων και ο Νίκολα Ριτσόλι τη σχολίασε, φανερώνοντας τη θετική του προδιάθεση για τη συγκεκριμένη αλλαγή στους κανονισμούς.

«Θα υπάρξει μια δοκιμαστική περίοδος κατά την οποία οι διαιτητές θα έχουν την ελευθερία να κάνουν δηλώσεις αν το θέλουν και αισθάνονται την ανάγκη να τοποθετηθούν για μια τους απόφαση που μπορεί να έχει αμφισβητηθεί.

Μπορεί το πρωτάθλημα να κατέληξε στη Γιουβέντους, η δεύτερη θέση όμως και η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ακόμα ανοιχτή! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ρόμα - Νάπολι, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Θέλουμε να δούμε αν ο κόσμος ενδιαφέρεται για την άποψη των διαιτητών έπειτα από ένα έντονο παιχνίδι στο οποίο μπορεί να έχει υπάρξει κάποιο σφύριγμα που σκόρπισε αντιδράσεις» είπε ο 44χρονος ρέφερι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα