Ρατσιστική επίθεση στον Ρενάτο Σάντσες

Gazzetta team
Ρατσιστική επίθεση στον Ρενάτο Σάντσες

bet365

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς της Ρίο Άβε έπεσε ο μέσος της Μπενφίκα, Ρενάτο Σάντσες στο τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος θεωρείται ως το μεγαλύτερο ταλέντο του πορτογαλικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή λίγα δευτερόλεπτα μετά την λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρίο Άβε και την Μπενφίκα που βρήκε νικητές τους «αετούς» (0-1) κινήθηκε στην εξέδρα των φανατικών της Μπενφίκα πετώντας την φανέλα του.

Εν συνεχεία κατευθύνθηκε στην αντίθετη πλευρά για να πάει στα αποδυτήρια. Λίγο πριν μπει στην φυσούνα μία μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών των γηπεδούχων έκαναν ήχους μαϊμούς προσπαθώντας να πικάρουν τον 18χρονο άσο.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Χάρι Κέιν ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Ο τελευταίος όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία του, αλλά αφού τους χειροκρότησε ειρωνικά κούνησε αστειευόμενος τα χέρια του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει στην ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε.

Δείτε το χαρακτηριστικό video.

 

Τελευταία Νέα