«Επεισόδιο Μανωλά - Σπαλέτι και πιθανότητα μεταγραφής»!

Gazzetta team
«Επεισόδιο Μανωλά - Σπαλέτι και πιθανότητα μεταγραφής»!

bet365

Τα ιταλικά media αποκάλυψαν επεισόδιο Μανωλά - Σπαλέτι στα αποδυτήρια της Ρόμα, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε μεταγραφή του Έλληνα στόπερ!

Ο Σπαλέτι φέρεται να έπιασε τον Μανωλά στα αποδυτήρια για να τον ηρεμήσει μετά από πρόσφατο ματς της Ρόμα. Να του ζητήσει να είναι ψύχραιμος στα παιχνίδια, να μην νευριάζει τόσο και να μην τα βάζει με τους διαιτητές. Ο Μανωλάς φέρεται να μην αντέδρασε τόσο θετικά σε αυτές τις παρατηρήσεις και έτσι υπήρξε επεισόδιο. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πάντως σε δηλώσεις του δεν ανέφερε το παραμικρό και επισήμανε πως ο Κώστας Μανωλάς παραμένει ένας πολύτιμος παίκτης για την Ρόμα και βασικό στέλεχος. Στην Ιταλία όμως τα media παίρνοντας ως δεδομένο το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του Σπαλέτι που δεν δίστασε να τα βάλει με τον Τότι αλλά και το πως αντιδράει κάποιες φορές ο Μανωλάς εκτιμούν πως αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε μεταγραφή του παίκτη, κάτι που σημαίνει και νέα οικονομικά οφέλη για Ολυμπιακό.

Να βγάλει και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου τη Νάπολι θέλει η Ρόμα. Σε απόδοση 2.65 στην Casino Rio Bet η νίκη των Ρωμαίων.

 

SERIE A Τελευταία Νέα