Θέλουν να ... γλυκάνουν τον Κασίγιας οι άνθρωποι του MLS

Θέλουν να ... γλυκάνουν τον Κασίγιας οι άνθρωποι του MLS

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλουν να ... γλυκάνουν τον Κασίγιας οι άνθρωποι του MLS

bet365

Επαφές με τον Ικέρ Κασίγιας έχουν οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής του MLS, με τον Ικέρ Κασίγιας, προσπαθώντας να τον δελεάσουν ώστε να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Ο έμπειρος πορτιέρο της Πόρτο, ουδέποτε έχει κρύψει την επιθυμία του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να γνωρίσει και κάτι διαφορετικό εκτός ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πράγμα που ασφαλώς έχει δώσει και αφορμές για να τον σκεφτούν πολύ καλά οι άνθρωποι του MLS.

Ο αντιπρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Λίνο ντι Κουόλο, επιβεβαίωσε ότι έχει μιλήσει ορισμένες φορές με τους εκπροσώπους του Κασίγιας τον τελευταίο καιρό σε μια προσπάθεια γι' ακόμα μια εντυπωσιακή κίνηση από το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Ανφιλντ»! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Νιουκάστλ, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Στάριτζ πετύχει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

«Οι ομάδες του MLS δεν θέλουν να δίνουν πολλά χρήματα για να παίρνουν τερματοφύλακες, όμως, όταν μιλάμε για τον Κασίγιας, τότε αυτομάτως αλλάζει το πράγμα...» ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του MLS.

 

Τελευταία Νέα