Με φόντο την... κούπα!

Gazzetta team
Με φόντο την... κούπα!

bet365

Εβερτον και Γιουνάιτεντ δίνουν ραντεβού στο Λονδίνο με φόντο την... κούπα του Κυπέλλου, ενώ ο Μπενίτεθ επιστρέφει στο γήπεδο, όπου αποθεώθηκε!

Σαββατοκύριακο των μεγάλων ραντεβού σε όλη την Ευρώπη! Στο Νησί, ο Ράφα Μπενίτεθ επιστρέφει στην έδρα που αποθεώθηκε, αυτή τη φορά ως αντίπαλος! Ο Ντάνιελ Στάριτζ έχει σκοράρει έξι γκολ σε ισάριθμα ματς της Premier League κόντρα στη Νιούκαστλ και το να σκοράρει και σήμερα τιμάται στο 1.70. Αλλωστε, ο επιθετικός της Λίβερπουλ έχει σκοράρει 50 σε όλες τις διοργανώσεις, αν και μετρά μόλις 87 συμμετοχές! Οι Κόκκινοι έχουν 17 νίκες και... καμία ήττα στα 20 τελευταία ραντεβού πρωταθλήματος με τις Καρακάξες στο Ανφιλντ. Ο άσος τιμάται από τη Sportingbet.gr στο 1.53 η ισοπαλία στο 4.33 ενώ το διπλό στο 6.00. Πάθος, δύναμη και... κόκκινες στα μεταξύ τους ματς, αφού υπάρχουν επτά αποβολές στα οκτώ τελευταία ματς τους. Η Νιούκαστλ έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ στις εννέα τελευταίες επισκέψεις της στο Ανφιλντ. Το N.G. προσφέρεται στο 2.10! Παράλληλα, οι Καρακάξες έχουν βρει δίχτυα 11 φορές στα 23 τελευταία εκτός έδρας ματς στην Premier League, με το Under να τιμάται στο 2.25!


Ποιος θα βρεθεί στον Τελικό; Το Γουέμπλεϊ υποδέχεται το πρώτο μεγάλο ραντεβού! Η Έβερτον έχει περάσει έξι από τους επτά τελευταίους της ημιτελικούς στο FA Cup. Εξαίρεση αποτέλεσε το 2012 με την Λίβερπουλ. Χρειάστηκε παράταση και πέναλτι για να πάνε στον τελικό στις τέσσερις από τις έξι αυτές προκρίσεις. Ο άσος είναι στο 3.80, η ισοπαλία στο 3.60 και το διπλό στο 1.95! Η Γιουνάϊτεντ έχει χάσει τους δύο τελευταίους της ημιτελικούς στο FA Cup. Το 2009 με Έβερτον στα πέναλτι και με Σίτι το 2011.Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν έχουν χάσει ποτέ σε τρία διαδοχικά ματς ημιτελικών από το 1970 (είχαν χάσει το 1965 και το 1966). Να φτάσουν στον τελικό τα Ζαχαρωτά προσφέρεται στο 2.50, ενώ οι Κόκκινοι είναι στο 1.50! Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει σκοράρει σε κάθε μία από τις πέντε παρουσίες του στο FA για την Έβερτον, έχοντας έξι γκολ. Η Γιουνάϊτεντ έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα τελευταία της τέσσερα ματς με την Έβερτον στο Γουέμπλεϊ και το N.G τιμάται στο 1.85! Το μοναδικό προηγούμενο ματς του Φαν Χάαλ στο Γουέμπλεϊ ως τεχνικός ήταν με το 4-2 της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ τον Οκτώβριο του 1999. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει χάσει 10 από τα 14 του ματς με την Γιουνάϊτεντ ως τεχνικός.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάλαγα στο μεγάλο ραντεβού της Primera! Αλλωστε, πρόπερσι με την ισοπαλία στη Μαδρίτη είχε χαλάσει τη φιέστα των ροχιμπλάνκος, αν και η κούπα ήρθε με την ισοπαλία στο Καμπ Νου! Ο άσος τιμάται στο 1.28, η ισοπαλία στο 5.20 και το διπλό στο 13.00. Η ομάδα του Σιμεόνε στο πρωτάθλημα προέρχεται εντός από τέσσερα διαδοχικά Over κι ένα πέμπτο τιμάται στο 1.90 από τη Sportingbet.gr! Στις έντεκα τελευταίες εξόδους της η Μάλαγα έχει μόλις δυο ήττες, αλλά και πέντε ισοπαλίες, ενώ τα επτά από αυτά τα ματς συνοδεύτηκαν από Under!

 

Τελευταία Νέα