Ο Ζιντάν «χαϊδεύει», ο Μαρσέλο «μαγεύει» και ο Νάβας... «αυτοαποθεώνεται»! (vids)

Ο Ζιντάν «χαϊδεύει», ο Μαρσέλο «μαγεύει» και ο Νάβας... «αυτοαποθεώνεται»! (vids)

Gazzetta team
Ο Ζιντάν «χαϊδεύει», ο Μαρσέλο «μαγεύει» και ο Νάβας... «αυτοαποθεώνεται»! (vids)

bet365

Πλούσιο θέαμα και αρκετές στιγμές «μαγείας» περιλάμβανε για ακόμα μία φορά η προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται πυρετωδώς για το φινάλε της σεζόν και με την ψυχολογία ξανά στα... ύψη, οι παίκτες της «Βασίλισσας» στοχεύουν στο απόλυτο τόσο ενός συνόρων, όπου η «μάχη» για τον τίτλο έχει πλέον «φουντώσει» και πάλι, όσο και στην Ευρώπη, στοχεύοντας στον τελικό και την κατάκτηση του 11ου Champions League.

Το κλίμα είναι σίγουρα ευχάριστο στο στρατόπεδο των «μερένχες» και στην προπόνηση της Παρασκευής (22/4), τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν, όσο και ο Μαρσέλο είχαν... κέφια.

Ο «Ζιζού» και ο Βραζιλιάνος μπακ συνεργάστηκαν στα πλαίσια μια άσκησης με έμφαση στα μακρινά τελειώματα, με τον τεχνικό της Ρεάλ να μας θυμίζει μερικά από το χαρακτηριστικά του... «χάδια» με τη μπάλα και τον Μαρσέλο να... «εκτελεί» με απίθανα τελειώματα τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ομάδας, Κίκο Κασίγια.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγο νωρίτερα βέβαια ο Κέιλορ Νάβας ήταν αυτός που είχε συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του στο καθιερωμένο «κορόιδο» μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Αφού σε πρώτη φάση έγινε ο «μοιραίος» κάνοντας λάθος υπολογισμό στο κοντρόλ του, στη συνέχεια της άσκησης ο Κοσταριανός έκανε μια απίστευτη πάσα σε στυλ «ραμπόνα»!

Μάλιστα ο 29χρονος τερματοφύλακας έμεινε και ο ίδιος έκπληκτος με την...έμπνευσή του, με αποτέλεσμα στο τέλος της άσκησης να «αυτοαποθεωθεί», χειροκροτώντας τον εαυτό του!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα