ΑΕΚ-Ατρόμητος: Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα;

Gazzetta team
ΑΕΚ-Ατρόμητος: Ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα;

bet365

Σήμερα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο θέλοντας με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

ΑΕΚ-Ατρόμητος, λοιπόν, μετά την απόφαση του Υφυπουργού να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ενωση, θα παρουσιαστεί με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της, αντιμετωπίζοντας τον τεχνικό με τον οποίο πορεύτηκε για 2,5 χρόνια.

Μετά την ήττα στη Λιβαδειά, στόχος της ΑΕΚ είναι ο τελικός του Κυπέλλου κι η κατάκτηση του τροπαίου αλλά ο Ατρόμητος μόνο εύκολο εμπόδιο δεν αναμένεται να αποτελέσει.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μέσι σημειώσει το πρώτο γκολ στο Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τον Μπαρόχα στο τέρμα και τους Ντίντακ, Γκάλο στα άκρα της άμυνας και τους Άρθο - Κολοβέτσιο στο κέντρο.

Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι τα δύο κεντρικά χα με τον Μπουονανότε να έχει ρόλο οργανωτή, ενώ ο Πέκχαρτ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και οι Αραβίδης - Βάργκας θα είναι αριστερά και δεξιά του.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Δέλλας ετοιμάζει 11άδα με τους Μπάρκα στο τέρμα και τους Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδη και Μπίτολο στην άμυνα. Ουσέρο - Κεϊτά θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ κι ο Μπρίτο θα είναι μπροστά τους με τους Ματέι και Ούμπιντες να είναι στα... φτερά κι ο Λε Ταλέκ θα είναι ο σέντερ φορ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα