Δίδυμο «φωτιά» και... πάμε στα σοβαρά!

Δίδυμο «φωτιά» και... πάμε στα σοβαρά!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Δίδυμο «φωτιά» και... πάμε στα σοβαρά!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τους Μπεργκ-Λέτο που δείχνουν το μέλλον και τα πλέι-οφ που έρχονται για τον Παναθηναϊκό.
Ωραίο βράδυ το αποψινό στην Λεωφόρο. Μία από τις λίγες όμορφες βραδιές που ζήσαμε στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο είδαν τον Μάρκους Μπεργκ να γράφει ιστορία με το «πενταρέ», είδαν τον Σεμπάστιαν Λέτο σε δαιμονιώδη κατάσταση και πιο ομαδικό από ποτέ, είδαν τον Βιγιαφάνιες να χαϊδεύει την μπάλα σε κάθε επαφή, είδαν τον Παναθηναϊκό όπως θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι στην συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών του και όχι μοναχά στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ απέναντι στον υποβιβασμένο και αδιάφορο Πανθρακικό. Δεν είναι... είδηση πως ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ομάδα από την Κομοτηνή και δεν είναι για να λέμε περισσότερα.
Αν κάτι πρέπει να κρατήσουμε από την εξάρα, αυτό δεν είναι άλλο από την επιβεβαίωση της εξαιρετικής χημείας που έχουν δημιουργήσει στην επίθεση ο Σεμπάστιαν Λέτο με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Αργεντινός με τον Σουηδό δείχνουν σε κάθε παιχνίδι την άριστη επικοινωνία που έχουν πάνω στο χορτάρι. Είτε αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός(ασίστ ο Λέτο, γκολ ο Μπεργκ) είτε ο Πανθρακικός. Η συνύπαρξη τους αλλάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πρέπει να διαφυλάξει σαν κόρη οφθαλμού αυτό το δίδυμο, ένα δίδυμο που με τις σωστές μεταγραφές το καλοκαίρι, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο «όπλο» για την επιστροφή στους τίτλους.
Το 6-1 πέρασε στην ιστορία και, πλέον, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στα πλέι-οφ με την εξής απλή υποχρέωση. Να πάρει την πρώτη θέση, να πάρει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να πετύχει κάτι σε αυτή την σεζόν. Έστω κι αυτό, έστω την δεύτερη θέση που για το μέγεθος του συλλόγου και τους οπαδούς του, δεν λέει απολύτως μα απολύτως τίποτα...
Ατομική αξιολόγηση: Γιαννακόπουλος 4, Χουχούμης 6, Μέστο 6, Τελάντερ 7, Μολέδο 7, Λουντ 6, Λαγός 6, Καλτσάς 6, Βιγιαφάνιες 8, Λέτο 8, Μπεργκ 9, Βλαχοδήμος 3, Εβανζελίστα 6, Μπουμάλ 5

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.