Μάιντς - Κολωνία 2-3 (gTV)

Gazzetta team
Μάιντς - Κολωνία 2-3 (gTV)

bet365

Μεγάλη ανατροπή για την Κολωνία, που επιβλήθηκε με 3-2 της Μάιντς και έκανε μεγάλο βήμα, για να μην μπει σε περιπέτειες.

Ένα σερί τριών αγώνων χωρίς σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα στην ουρά είχαν φέρει σε δύσκολη θέση την Κολωνία. Οι τράγοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την Μάιντς, όμως με μεγάλη ανατροπή κέρδισαν με 3-2 και λογικά θα ξεφύγουν από περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8’. Ο Μπελ πήρε την κεφαλιά και ο Κόρδοβα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι παίκτες του Σμιντ συνέχισαν να παίζουν επιθετικά, είχαν κάποιες καλές στιγμές, όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και παρά και τις δικές τους προσπάθειες, το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όλα έδειξαν να τελειώνουν, όταν μετά από φάουλ του Μπροσίνσκι, ο Μπαλογκούν έκανε το 2-0 με κεφαλιά.

Οι παίκτες του Στέγκερ, όμως, δεν τα παράτησαν. Βγήκαν στην επίθεση, μείωσαν με δυνατό σουτ του Ρίσε στο 64’, ισοφάρισαν μετά από λάθος του Μπελ με τον Γιόγιτς στο 74’ και έκαναν την ανατροπή με τον Μοντέστ στο 83’, για να πάρουν 3 υπερπολύτιμους βαθμούς και να στερήσουν τη δυνατότητα από την Μάιντς να μείνει στο -1 από την 4άδα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα