Ντόρτμουντ - Αμβούργο 3-0 (gTV)

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Αμβούργο 3-0 (gTV)

bet365

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ντόρτμουντ απέναντι στο Αμβούργο, φτάνοντας στη νίκη με 3-0.

Η Ντόρτμουντ δε χρειάστηκε και πολύ χρόνο, για να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ. Οι Βεστφαλοί απειλήθηκαν μόνο στο ξεκίνημα από το Αμβούργο και έφτασαν στη νίκη με 3-0, χωρίς να πατήσουν το πόδι στο γκάζι.

Ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα, να απειλούν στην αντεπίθεση και να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν συμπληρωθεί το πρώτο 23λεπτο. Στο 14’ ο Μίλερ είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ μετά το σουτ του, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ιλίτσεβιτς στο 17’ από εξαιρετική θέση. Οι παίκτες του Τούχελ ισορρόπησαν στη συνέχεια, είχαν τον έλεγχο, όμως θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ στο 36’, όταν ο Σίπλοκ βρέθηκε στην περιοχή, αλλά… μπλόκαρε.

Έτσι, αντί για το 0-1, στο 38’ είχαμε το 1-0. Ωραίος συνδυασμός των γηπεδούχων, άψογο τελείωμα του Πούλισιτς και το πρώτο του γκολ στην Bundesliga. Στο 44’ ήρθε και το 2-0, όταν με ωραία ατομική προσπάθεια ο Ράμος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι τελείωσε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Άντλερ βρήκε από την περιοχή και ανέτρεψε τον Καγκάβα, για να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα. Οι Βεστφαλοί είχαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος και στο 86’ έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν μετά το σουτ του Καγκάβα και την κακή απόκρουση του Ντρόμπνι, ο Ράμος έκανε το 3-0.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα