Koriopolis: Αναβολή της δίκης για τον Οκτώβριο

Gazzetta team
Koriopolis: Αναβολή της δίκης για τον Οκτώβριο

bet365

Η απεργία των δικηγόρων οδήγησε στην 6μηνη μετάθαση της εκδίκασης του σκάνδαλου «Koriopolis»...

Ραντεβού σε έξι μήνες... Για τον Οκτώβριο μετατέθηκε η εκδίκαση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού σκανδάλου στην χώρα, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Παρασκευή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων...

Ωστόσο η απεργία των δικηγόρων και το γεγονός οτι κανένας από αυτούς δεν κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης, ανάγκασε την έδρα να προχωρήσει στην μετάθεσή της για τις 31/10, καθώς αυτή ήταν η πρώτη ελεύθερη ημερομηνία που υπήρχε...

Θυμίζουμε οτι στο εδώλιο έχουν παραπεμφθεί για βαρύτατα αδικήματα 84 άτομα μεταξύ των οποίων είναι πρόεδροι ομάδων, διεθνείς ποδοσφαιριστές, παράγοντες και μάνατζερ. Από αυτούς, το παρών στο Εφετείο έδωσαν μόλις 14, οι οποίοι ήταν οι Μπέος, Τόρης, Σφήκας, Δημόπουλος, Γεωργόπουλος, Βίλλας, Βυθοπούλου, Θάνος, Μουδάτσος, Αυγίδου, Κοτίνης, Μπόης, Αδαμάκης και Ημελλος.

Οι υπόλοιποι εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους, οι οποίοι όμως δεν είχαν άδεια να συμμετέχουν λόγω της απεργίας. Κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος υπέβαλε αίτημα άρσης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί έκπτωτος από την θέση του Δημάρχου στον Βόλο: «Οι πολίτες με τίμησαν και δεν θα τους προδώσω. Βιώνω μια ποινή χωρίς να έχω δικαστεί από φυσικό δικαστή», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο το αίτημά του να γίνει δεκτό.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως τα πλημμελήματα που έχουν τελεστεί το 2011 δεν μπορούν να παραγραφούν λόγω 5ετίας, καθώς έχει γίνει η κλήση τους.

 

Τελευταία Νέα