Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο»! (pic)

Gazzetta team
Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο»! (pic)

bet365

Μετά το χατ τρικ ήρθε και η αποθέωση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είδε τον Ζιντάν να του επιφυλάσσει τα καλύτερα σχόλια, χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη!

Εμφανώς ικανοποιημένος απ’ την απόδοση των παικτών του και τη σπουδαία ανατροπή του σκορ του πρώτου προημιτελικού με τη Βόλφσμπουργκ εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά το τέλος του αγώνα στο Μπερναμπέου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον «CR7», που πήρε απ’ το χέρι τη «βασίλισσα» και με τρια προσωπικά τέρματα της έδωσε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, σήμερα το απέδειξε κιόλας. Φυσικά χρειάζεται και τους συμπαίκτες του και πάντα αναφέρεται σε όσα καταφέρνουν όλοι μαζί. Είναι ξεχωριστός όμως, καθώς δεν μπορούν όλοι να σκοράρουν τρια γκολ σε έναν αγώνα», υπογράμμισε για τον Πορτογάλο ο Ζιζού.

Εξάλλου, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της Ρεάλ, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα ως τον κορυφαίο στην καριέρα του: «Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω ζήσει ως προπονητής. Οι παίκτες μου τα κατάφεραν εκπληκτικά, μετά το παιχνίδι στη Γερμανία. Πρέπει να ξεκουραστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου τώρα. Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής κι εγώ τώρα το μαθαίνω, όμως μου αρέσει κι έχω μια εκπληκτική ομάδα να διαχειριστώ», κατέληξε ο ενθουσιασμένος Ζιντάν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα