Κάλεσμα για ... πάρτι πρόκρισης από τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Κάλεσμα για ... πάρτι πρόκρισης από τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Κώστας Ζάλιαρης
Κάλεσμα για ... πάρτι πρόκρισης από τους οπαδούς της Λίβερπουλ

bet365

Στιγμές από το 2014 και την ονειρική προσπάθεια για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, ετοιμάζονται να ζήσουν και πάλι στη Λίβερπουλ, με το κάλεσμα των οπαδών ώστε να κάνουν... χαμό στο «Anfield Road» και να υποδεχθούν την αποστολή πριν από τον επαναληπτικό με τη Ντόρτμουντ!

Μέσω διαδικτύου, οι φίλοι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ έχουν ξεκινήσει.,.. εκστρατεία ενημέρωσης ώστε να ωθήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές του στα ημιτελικά του φετινού Γιουρόπα Λιγκ πριν από το επόμενο, μεγάλο ευρωπαϊκό βήμα!

Οι οπαδοί των «κόκκινων», όπως το έκαναν το 2014 στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, προτού τελικά καταρρεύσουν στα ματς με τις Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας, έτσι ετοιμάζονται να το κάνουν και το απόγευμα της Πέμπτης, από νωρίς...

Θα πάρει την πρόκριση η Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Europa League; Σε απόδοση 1.95 στην Novibet το συγκεκριμένο πιθανό σενάριο.

Η ενημέρωση, αναφέρει πως από τις 18:00 (τοπική, δηλαδή δυο ώρες πριν από το παιχνίδι) ο κόσμος θα πρέπει να συγκεντρώνεται στο «Anfield Road» ώστε όταν φτάσει η αποστολή, άπαντες να πάρουν το μήνυμα και να τα δώσουν όλα στο γήπεδο απέναντι στους Βεστφαλούς μετά και το 1-1 του «Signal Iduna Park».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα