«Η ΑΕΚ έχει προπονητή!»

«Η ΑΕΚ έχει προπονητή!»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ έχει προπονητή!»

bet365

Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή, διαψεύδοντας το θέμα Μάμιτς και οποιαδήποτε φήμη για επαφή με την πλευρά του.

Με επίσημη θέση της η Ένωση ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον προπονητή της, απαντώντας σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για επαφή με τον Μάμιτς.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ έχει προπονητή και είναι απόλυτα προσηλωμένη στην επίτευξη των αγωνιστικών της στόχων υπό τις οδηγίες του. Οποιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας αστήρικτων σεναρίων και αποσταθεροποίησης της ομάδας θα μας βρει σταθερά απέναντι. Το μόνο που ζητάμε είναι ο σεβασμός στην εσωτερική μας λειτουργία αφού για εμάς το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα