Πελεγκρίνι: «Ακόμα και τώρα, δεν είμαστε φαβορί»

Πελεγκρίνι: «Ακόμα και τώρα, δεν είμαστε φαβορί»

Κώστας Ζάλιαρης
Πελεγκρίνι: «Ακόμα και τώρα, δεν είμαστε φαβορί»

bet365

Αν και με τα δύο γκολ εκτός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι έχει προβάδισμα πρόκρισης έναντι της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλησε να δείξει σεβασμό στον αντίπαλο και την προσπάθεια που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να περάσει στα ημιτελικά.

Οι «πολίτες» βρίσκονται μπροστά σε τεράστια ευκαιρία για την πρώτη παρουσία της ιστορίας της στη φάση των «4» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά και το 2-2 στο «Παρκ ντε Πρενς», στο πρώτο ματς απέναντι στην Παρί του Λοράν Μπλαν.

«Ακόμα και τώρα, δεν υπάρχει φαβορί και δεν είναι η λύση να παίξουμε για το 0-0... Δεν το έχουμε κάνει και δεν το συνηθίζουμε. Οπότε θα παίξουμε για τη νίκη, όπως το κάναμε και στο εκτός έδρας ματς. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για τα ημιτελικά. Θα είναι τεράστιο επίτευγμα, αλλά δεν σημαίνει ότι... θα μείνουμε σε αυτό. Θα κοιτάξουμε και πιο μακριά αν μπορέσουμε» είπε ο Χιλιανός προπονητής της Σίτι, που ρωτήθηκε και για το γεγονός πως ο κόσμος δεν έχει δείξει τόσο... ζεστός για το ματς, ίσως και λόγω του υψηλού κόστους των εισιτηρίων:

«Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν είναι κοντά μας τόσο μαζικά αυτή τη στιγμή, όμως θέλω να πιστεύω πως αν συνεχίσουμε στη διοργάνωση, θα τον έχουμε στο πλευρό μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα