Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπάρ 4-0

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης - Εϊμπάρ 4-0

bet365

O Ρονάλντο (γκολ+2 ασίστ) οδήγησε τη Ρεάλ στο άνετο 4-0 επί της Εϊμπάρ και πλέον στο -4 από την κορυφή οι Μαδριλένοι ελπίζουν ξανά στο θαύμα.

Με τη Βόλφσμπουργκ υπήρξε βραχυκύκλωμα. Είχε προηγηθεί όμως το μεγάλο «διπλό» στη Βαρκελώνη. Εκεί ο Κριστιάνο είχε κάνει το θαύμα του και τώρα κόντρα στην Εϊμπάρ φόρεσε ξανά την καλή διάθεση του. Εβαλε ένα γκολ, έφτιαξε ακόμα δύο, έστησε τα προσωπικά ρεκόρ του και οδήγησε τη Ρεάλ στο εύκολο 4-0 επί τη Εϊμπάρ. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, η ομάδα του μπορεί να ελπίζει για το θαύμα. Και αυτό επειδή η Μπαρτσελόνα που απέχει τέσσερις βαθμούς, παίζει στην έδρα της Σοσιεδάδ.

Το ξεκίνημα πάντως έγινε από τον Χάμες Ροδρίγκες, ο οποίος ξεκίνησε παραδόξως μαζί με τον Ισκο στην 11άδα. Ο Κολομβιανός έβαλε με το αριστερό ωραίο φάουλ (5'), φτάνοντας τα επτά τέρματα στη σεζόν. Επειτα ανέλαβε δράση ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Στο 18'... κέρασε τον Λούκας Βάθκεθ που πλάσαρε στην κίνηση και στο αμέσως επόμενο λεπτό ευστόχησε ο ίδιος. Με αυτό το τέρμα του έφτασε τα 30 στην Primera και έγινε ο μοναδικός στην ιστορία των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων που βάζει 30+ σε έξι σερί σεζόν.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Νέιμαρ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί

Στο 39' εκείνος που ευεργετήθηκε από από τον CR7 ήταν ο Χεσέ. Με το 4-0 σε εκείνο το χρονικό διάστημα φάνηκε ότι το κοντέρ θα εκτοξευόταν. Οι Μαδριλένοι ωστόσο, πάτησαν φρένο και δεν έβαλαν άλλο. Ο Ριέσγο (48') έβγαλε την κεφαλιά του Κριστιάνο, ο οποίος έχασε ένα άχαστο για την κλάση του (74'). Η Εϊμπάρ πλησίασε στα δίχτυα με το πλασέ του Μπόρχα Μπαστόν (55') και την απίστευτη χαμένη κεφαλιά του (79') που σταμάτησε εξ επαφής στο οριζόντιο δοκάρι.

* Η Ρεάλ έχει νικήσει και στα τέσσερα ματς στη La Liga κόντρα στην Εϊμπάρ με συνολικό σκορ 13-0 και ο Κριστιάνο έχει βάλει γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια!

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Πέπε, Νάτσο, Αρμπελόα, Καρβαχάλ (63' Ντανίλο), Καζεμίρο (53' Κόβατσιτς), Ισκο, Χάμες Ροδρίγκες, Λούκας Βάθκεθ, Χεσέ (77' Μπόρχα Μαγιοράλ), Κριστιάνο Ρονάλντο

Εϊμπάρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ριέσγο, Ράμις, Πάντιτς, Λούνα, Κάπα, Εσκαλάντε, Νταβίδ Γκαρθία, Κέκο (72' Χαΐροβιτς), Αντριάν (46' Μπόρχα Μπαστόν), Χότα (46' Χουνκά), Ενριτς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα