Το προγραμματισμένο ραντεβού και η... λάθος ερμηνεία Κοντονή!

Δημήτρης Τομαράς
Το προγραμματισμένο ραντεβού και η... λάθος ερμηνεία Κοντονή!

bet365

Η παρουσία του Κλούζερ στην Αθήνα και η ερμηνεία των δηλώσεων του Γκιρτζίκη από τον Σταύρο Κοντονή, ήταν ζητήματα που απασχόλησαν τους ανθρώπους της ΕΠΟ!

Ως αρμόδιος της UEFA για θέματα στοιχηματισμού, ακεραιότητας και χειραγώγησης, ο Ουρς Κλούζερ βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη, όπου είχε συνάντηση με αξιωματούχους της ΕΠΟ και δικαστές.

Ο λόγος για την έλευση στην Αθήνα του επικεφαλής της Επιτροπής Ακεραιότητας και Δεοντολογίας της UEFA ήταν σαφής. Ήταν ένα ραντεβού το οποίο είχε κλειστεί τρεις μήνες πριν για ζητήματα ενημέρωσης και επιμόρφωσης για την χειραγώγηση αγώνων και τον εν γένει στοιχηματισμό, ενώ και η ΕΠΟ είχε στείλει 7 διακαστές στην Αγγλία ώστε να υπάρξει σχετική ενημέρωση. Μάλιστα από την Ομοσπονδία διέψευδαν κάθε άλλο ζήτημα πέρα από την παρουσία του Κλούζερ στην Ελλάδα για λόγους επιμόρφωσης!

Από κει και πέρα, στην ΕΠΟ έλεγαν πως ο κ. Σταύρος Κοντονής έκανε λανθασμένη ερμηνεία στα λεγόμενα του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Γκιρτζίκη, ενώ επισήμαναν πως είναι σε καθημερινή επαφή με την ΟΥΕΦΑ όσο αφορά την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος! Παράλληλα οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και άλλα θέματα για την ΕΠΟ τόσο διαδικαστικού χαρακτήρα όσο και ουσίας. Επίσης στην εκτελεστική επιτροπή της προσεχούς Τρίτης όπου θα τεθεί ξανά το θέμα του Κυπέλλου θα παραστεί εκ μέρους των διεθνών Ομοσπονδιών ο Κύπριος Κουτσοκουμνης. Η συνεδρίαση είναι να αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

 

Τελευταία Νέα