Ποινές για ΑΕΚ, Ηρακλή στο Κύπελλο

Νίκος Τσιώκος
Ποινές για ΑΕΚ, Ηρακλή στο Κύπελλο

bet365

Με χρηματικές ποινές τιμωρήθηκαν οι ΑΕΚ και Ηρακλής για τα δύο μεταξύ τους ματς στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Πρόστιμο στην Ένωση και γι' αυτό με τον Λεβαδειακό.

Τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για ΑΕΚ και Ηρακλή, όσον αφορά παιχνίδια του Κυπέλλου, ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με χρηματικές ποινές για τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Ένωση γι' αυτό στο Καυτανζόγλειο καλείται να καταβάλει 11500 ευρώ, ενώ ο «Γηραιός» 2000 για τη ρεβάνς στο Καυτανζόγλειο. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν με άλλες 9000 για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά οι αποφάσεις

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ Ηρακλής πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, Ηρακλής-ΑΕΚ της 4/2/2016).

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή ύψους εννέα (9.000) χιλιάδων ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, Λεβαδειακός-ΑΕΚ της 6/1/2016).

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν συνολική χρηματική ποινή ύψους έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων (11.500) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ηρακλής της 28/1/2016).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα