Ντα Κόστα: «Πιάσαμε πάτο, αλλά συνεχίζουμε με Πεσέιρο»

Ντα Κόστα: «Πιάσαμε πάτο, αλλά συνεχίζουμε με Πεσέιρο»

bet365

Ο επί 34 χρόνια πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα παραδέχεται πως οι «Δράκοι» έπιασαν πάτο, ωστόσο εξακολουθεί να στηρίζει τον Ζοζέ Πεσέιρο.

Η ήττα της Πόρτο στο «Ντραγκάο» από την ουραγό Τοντέλα αναμφίβολα είναι μία από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος των «Δράκων», Πίντο Ντα Κόστα ο οποίος θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 17 Απριλίου δεν μάσησε τα λόγια του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

«Πιάσαμε πάτο. Δεν μπορούμε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Είμαι υποψήφιος για να διατηρήσω την θέση μου στην ομάδα όχι για να κερδίσω ότι κέρδισα, αλλά για να επαναφέρω την Πόρτο εκεί που βρισκόταν», τόνισε ο Ντα Κόστα κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στην ήττα από την Τοντέλα.

«Ήταν η μέρα όπου ως οπαδός της Πόρτο αισθάνθηκα ντροπή για την ομάδα. Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό».

Ο 79χρονος παράγοντας παρά το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Ζοζέ Πεσέιρο, προαναγγέλλοντας την παραμονή του στον πάγκο της Πόρτο.

«Το πρότζεκτ και για την επόμενη σεζόν θα το αναλάβει ο Πεσέιρο. Πήρε την ομάδα στα μισά της σεζόν και δούλεψε υπό πίεση.

Δεν είχε τους παίκτες που θα ήθελε. Ήμουν εκνευρισμένος μετά από αυτή την ήττα. Είμαι 34 χρόνια στην Πόρτο, επειδή ο κόσμος με θέλει. Δεν είμαι με πραξικόπημα. Πάνω από όλα είμαι οπαδός της ομάδας. Θέλω η Πόρτο να παίζει για να κερδίζει, όπως έκανε πάντα».

Ο Πίντο Ντα Κόστα παράλληλα εξήγησε πως δεν είναι εύκολο για την ομάδα του να προχωρά σε ποιοτικές μεταγραφές.

«Όταν θέλεις ποδοσφαιριστές και εμφανίζεται μια αγγλική ομάδα που προσφέρει δεκαπλάσια χρήματα σε σχέση με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας γίνεται δύσκολο».

 

Τελευταία Νέα