Μολέδο: «Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω»

Μολέδο: «Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω»

Gazzetta team
Μολέδο: «Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω»

bet365

Για την ευκαιρία που του δόθηκε μέσα από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει ξανά στο υψηλό επίπεδο, μίλησε ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Στο δύσκολο διάστημα που πέρασε στην Ιντερνασιονάλ μετά τον τραυματισμό του, αναφέρθηκε ο Ροντρίγκο Μολέδο μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του Globoesporte.com, δηλώνοντας παράλληλα ευγνώμων για την ευκαιρία που του έδωσε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει ξανά στο υψηλό επίπεδο.

«Στην Ιντερνασιονάλ προπονήθηκα σκληρά, κάθε μέρα προσπαθούσα να βελτιώνομαι. Όταν ήρθε ο Αρζέλ (σ.σ. τεχνικός της Ιντερνασιονάλ), είχα ένα μυϊκό τραυματισμό κι έπρεπε να μείνω εκτός για ένα μήνα. Ανάρρωσα, προπονήθηκα σκληρά, έπαιξα σε τέσσερα παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα, έμεινα για δύο ματς στον πάγκο. Αυτό που μου έλειπε ήταν η ευκαιρία να παίζω. Χρειαζόμουν ρυθμό», ανέφερε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» και συνέχισε:

«Τότε μου δόθηκε η δυνατότητα να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα να παίξω στην Ιντερνασιονάλ με προπονητή τον Αρζέλ, ίσως επειδή στο ρόστερ είχαμε πολλούς αμυντικούς σε εκείνο το διάστημα. Έπρεπε να συνεχίσω την καριέρα μου όμως. Έμεινα πολύ καιρό χωρίς να παίζω και χρειαζόμουν μια νέα ευκαιρία. Οι άνθρωποι στον Παναθηναϊκό με υποδέχθηκαν καλά, οι συμπαίκτες μου πιστεύουν στη δουλειά μου. Είμαι σε υψηλό επίπεδο. Το μόνο που θέλω είναι να ευχαριστήσω το Θεό και να συνεχίσω να δουλεύω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα