Ενθουσιώδης μαθητική... κερκίδα στο γήπεδο της ΑΕΛ (pics)

Ενθουσιώδης μαθητική... κερκίδα στο γήπεδο της ΑΕΛ (pics)

Gazzetta team
Ενθουσιώδης μαθητική... κερκίδα στο γήπεδο της ΑΕΛ (pics)

bet365

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο AEL FC ARENA πραγματοποίησαν την Τρίτη (5/4) το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κοιλάδας, γεμίζοντας με... παιδικά «ole» το γήπεδο της πρωτοπόρου της Football League.

100 περίπου μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κοιλάδας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη την Τρίτη (5/4) στο γήπεδο της ΑΕΛ, δημιουργώντας μια ενθουσιώδη μαθητική... κερκίδα.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του AEL FC ARENA από το στέλεχος της «Γήπεδο Λάρισας» κ. Αστέρη Ιακωβίδη, ενώ έλυσαν αρκετές απορίες τους για την ιστορία της «Βασίλισσας του Κάμπου» συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΠΑΕ κ. Γιάννη Καλογιάννη.

Τους μαθητές συνόδευσε στην επίσκεψή τους ο διευθυντής τους Τάσος Μίχης και οι εκπαιδευτικοί τους, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε μία επιμελημένη εργασία του εκπαιδευτικού και ένθερμου φίλαθλου της ΑΕΛ κ. Περιστέρη, ο οποίος αποτύπωσε ηλεκτρονικά τα κορυφαία κατορθώματα της ομάδας. Η προβολή έγινε στην αίθουσα Τύπου, ενώ η επίσκεψη έκλεισε με την παρουσίαση των παικτών του φετινού ρόστερ, οι οποίοι - έστω και φωτογραφικά - απέσπασαν τα ενθουσιώδη «ole» των παιδιών.


 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα