Σε κρίσιμη κατάσταση τερματοφύλακας που χτυπήθηκε από κεραυνό στη Μαλαισία (pic)

Gazzetta team
Σε κρίσιμη κατάσταση τερματοφύλακας που χτυπήθηκε από κεραυνό στη Μαλαισία (pic)

bet365

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαλαισίας 18χρονος Αυστραλός τερματοφύλακας, καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στα επείγοντα περιστατικά.

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας της Malacca United, Στέφαν Πετρόβσκι, καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο 18χρονος Αυστραλός, αλλά και ο συμπαίκτης του, Muhd Afiq Azuan, χτυπήθηκαν από κεραυνό, με τον πρώτο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο Πετρόβσκι μεταφέρθηκε αναίσθητος στα επείγοντα, έχοντας χάσει προσωρινά την αναπνοή του, με το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου να τον βοηθά να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το ευχάριστο είναι πως λίγο αργότερα, ο διευθυντής του νοσοκομείου εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ότι αφορά την κατάσταση του: «Έλαβε κάθε δυνατή φροντίδα στα επείγοντα περιστατικά και πλέον βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση του είναι για την ώρα σταθερή, ωστόσο η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά προς το παρόν».

Ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε πως θα καλύψει όλα τα έξοδα, προκειμένου ο Πετρόβσκι να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, ενώ η Malacca United θα καλύψει και τα έξοδα του ταξιδιού της οικογένειας του παίκτη από την Αυστραλία στη Μαλαισία.

«Πρόκειται για ένα εντελώς αναπάντεχο περιστατικό, καθώς δεν υπήρχε καν δυνατή βροχόπτωση εκείνη την ώρα», τόνισαν στα τοπικά μέσα οι άνθρωποι του συλλόγου, ενώ στο πλευρό του άτυχου Αυστραλού τερματοφύλακα βρίσκεται και η πρώην ομάδα του, Sydney Olympic FC, που έστειλε μήνυμα στήριξης και ευχές για ταχεία ανάρρωση, μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter.

 

Τελευταία Νέα