Χουτεσιώτης: «Σοβαρότητα και στα 90 λεπτά»

Gazzetta team
Χουτεσιώτης: «Σοβαρότητα και στα 90 λεπτά»

bet365

Το εγκώμιο του Ηρακλή πλέκει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης με δηλώσεις του στο novasports.

Ο τρίτος γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» που έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Πανθρακικό, υποστηρίζει πως με σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης, ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει την Τετάρτη ένα θετικό αποτέλεσμα.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ στο Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού:

«Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος, το έχει δείξει σ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς δεν υποτιμάμε κανέναν και θα παρουσιαστούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για το τι έχει αλλάξει απ’ τον πρώτο γύρο: «Θα είναι το ίδιο σκληροί όπως εμφανίστηκαν στη δική μας έδρα. Παρουσιάστηκε στο δεύτερο γύρο πολύ πιο δυνατή σαν ομάδα».

Για το τί θα χρειαστεί να κάνει ο Ολυμπιακός: «Εμείς θα είμαστε σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το σκορ θα είναι υπέρ μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα